Yönetim Kurulu Onursal Başkan Dayhan’ı Ziyaret Etti

Yönetim Kurulu Onursal Başkan Dayhan’ı Ziyaret Etti

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çoşkun Akın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Onursal Başkan Hasan Dayhan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kestanepazarı Yönetim Kurulları Başkanı Çoşkun Akın, Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı 2. Başkanı İbrahim Özpoyraz, Vakıf Genel Sekreteri Ahmet Özer ve Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halka İlişkiler Müdürü Ali Koç, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Onursal Başkanı Hasan Dayhan’ı tedavi gördüğü Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyarete gitti.

Kestanepazarı Yönetim Kurulları Başkanı Çoşkun Akın, sağlık durumunun iyi olduğu gözlemlenen Onursal Başkan Dayhan’a, Kestanepazarı Ailesi’nin dualarını ve selamlarını ileterek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Onursal Başkan Hasan Dayhan, tüm Kestanepazarı Ailesi’ne ve gönüllülerine duaları için teşekkür ederek sevgi ve selamlarını iletti.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İişkiler Müdürü Ali Koç- Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı 2. Başkanı İbrahim Özpoyraz, Kestanepazarı Yönetim Kurulları Başkanı Çoşkun Akın, Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Ahmet Özer, Onursal Başkan Hasan Dayhan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun