Eğitim Çalıştayı Tamamlandı

Eğitim Çalıştayı Tamamlandı

Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı’nın hamiliğini yaptığı Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Eğitim Çalıştayı tamamlandı.

Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Eğitim Çalıştayı 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ara döneminde tamamlandı. Yurtta kalan 174 öğrencinin, birinci dönem ders ortalamalarının ve genel başarı durumlarının değerlendirildiği “Eğitim Çalıştayı” Hafızlık, Arapça, Fenni ve Beşeri ilimler olmak üzere 3 bölümde yapıldı.

Eğitim çalıştayının 3 bölümü de Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı başkanlığında gerçekleştirilirken, öğrencilerin Fenni ve Beşeri İlimlerdeki akademik başarılarının değerlendirildiği toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Görevlisi Oktay Topbaşoğlu, Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Üyesi Serkan Uyar, Yurt Müdür Yardımcısı Emrullah Baş, Rehber Öğretmenler Ahmet Yılmaz, Muhammed Uslu, Fırat Turhan, Osman Orki, Ömer Çelebi, Enes Kartal, Yönetim Memurları Süleyman Aytekin, İbrahim Cura ve Murat Gürcan katıldı.

Hafızlık Çalıştayı İzmir İl Müftülüğü İl Murakıbı Sülayman Temiz, Kilimcitepe Camii İmam Hatibi Musa Şenol, Fatih Camii İmam Hatibi Yunus Arıkan ve Yurt Müdür Yardımcısı Emrullah Baş katılımıyla yapılırken, Arapça Çalıştayı da Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Şaban Şerif, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Murtaza Çavuşoğlu, Yurt Müdür Yardımcısı Emrullah Baş ve Rehber Öğretmen Ömer Çelebi katılımıyla yapıldı.

Öğrencilerin birinci dönem ders durumları ve genel başarı ortalamalarının değerlendirildiği çalıştaylarda, ikinci dönem yapılması gereken ders çalışma düzen ve teknikleri ile plan ve projelerin hazırlanması tamamlandı. Çalıştay sonrası çıkan durum raporu doğrultusunda ikinci döneme hazır olduklarını dile getiren Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, “Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfımız ve Kestanepazarı gönüllülerinin vermiş oldukları desteklerle okuyan yavrularımızı, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için hem akademik hem de manevi çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz. Rabbim hayırseverlerimizden razı olsun” dedi.

Kilimcitepe Camii İmam Hatibi Musa Şenol, İzmir İl Müftülüğü İl Murakıbı Sülayman Temiz, Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı,, Fatih Camii İmam Hatibi Yunus Arıkan ve Yurt Müdür Yardımcısı Emrullah Baş
Yurt Müdür Yardımcısı Emrullah Baş, Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Şaban Şerif, Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Murtaza Çavuşoğlu, Rehber Öğretmen Ömer Çelebi

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun