Müftü Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Müftü Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Türkiye’nin en köklü hafızlık müessesesi Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir İlçe Müftü ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç geçtiğimiz hafta, Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz, Güzelbahçe Müftüsü Alaaddin Tosun, Bergama Müftüsü Hayrullah Yavuz ve Kınık Müftüsü Muammer Uslu’yu makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde müftülere, Kestanepazarı’ndaki Kur’an-ı Kerim ve hafızlık eğitimi ile Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfımız tarafından hamiliği yapılan Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda, var olan “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Sistemi” hakkında detaylı bilgi verdi.

KUR’AN KURSU VE OKUL AYNI KAMPÜS İÇERİSİNDE Gerçekleşen örgün eğitimle birlikte hafızlık projesinde öğrencilerin Kestanepazarı Eğitim Kampüsü içerisinde bulunan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda okul dışı zamanlarda hafızlık eğitimi alırken, aynı kampüs içerisinde bulunan Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda örgün eğitime devam ettiklerini belirtti.

Güzelbahçe İlçe Müftüsü Alaaddin Tosun, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç
Bergama İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç
Narlıdere İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun