Torbalı Ayrancılar Anadolu İmam Hatip Kur’an Kursumuzu Ziyaret Etti

Torbalı Ayrancılar Anadolu İmam Hatip Kur’an Kursumuzu Ziyaret Etti

Torbalı Ayrancılar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu müdür ve müdür yardımcısı Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nde yer alan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursunu ziyaret ederek kurs hakkında bilgi aldı.

Torbalı Ayrancılar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Müdürü İbrahim Dede ile müdür yardımcısı Nurullah Uluışık, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’da bulunan Eğitim Kampüsü’ndeki Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Kur’an Kursu Yurt Yönetici Halil Taşcı’nın makamında ağırladığı Müdür Dede ile Müdür Yardımcısı Uluışık, dış cephesi ve içi yenilenen kurs binamızı gezdi. Yenilenen kurs binasının fiziki imkânlarını yerinde inceleyen Müdür Dede ile Müdür Yardımcısı Uluışık, ayrıca Kur’an kursundaki eğitim ile ilgili de Yurt Yöneticisi Taşcı’dan bilgi aldı.

Nurullah Uluışık- Halil Taşcı- İbrahim Dede

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun