Kestanepazarı Hocalı Şehitlerimizi Andı

Kestanepazarı Hocalı Şehitlerimizi Andı

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin Eğitim Kampüsü’nde yer alan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu talebeleri Hocalı Şehitlerimizi vefatlarının 27. seneidevriyesinde dualarla andı.

Karabağlar Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim ve hafızlık eğitimi alan öğrenciler, Azerbaycan’daki Ermeni askerleri tarafından hunharca katledilen şehitlerimizi unutmadı. Kur’an-ı Kerim ve hafızlık eğitimi alan küçük öğrenciler, Azerbaycan’ın Yukarı Karabağ bölgesindeki Hocalı şehrine, 26 Şubat 1992'de saldıran Ermeni askerleri tarafından şehit edilen 613 masum kardeşimiz ve tüm İslam şehitleri için Hatimler, Yasin-i Şerifler, Fatiha'lar ve dualar okudu.

“ALLAH GÜNAHSIZ KUZULARIMIZIN DUALARINI KABUL EYLESİN”
Okunan duaların ardından öğrencilerine İslam şehitlerimiz ile ilgili kısa bir konuşma yapan Yurt Yöneticisi Halil Taşcı, “Yüce Allah bütün şehitlerimize ve hunharca katledilen bu kardeşlerimize rahmet eylesin. Şu anda zulüm altında bulunan bütün Mümin kardeşlerimizi mansur ve muzaffer eylesin. Yüce Allah günahsız kuzularımızın dualarını kabul eylesin” dedi.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu'nda Kur'an-ı Kerim ve hafızlık eğitimi alan öğrenciler Hocalı'da katledilen 613 masum ile tüm İslam şehitleri için Hatimler, Yasin-i Şerifler, Fatiha'lar ve dualar okudu.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun