Safa Derin ve Osman Bakar, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Konserinde Yer Aldı

Safa Derin ve Osman Bakar, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Konserinde Yer Aldı

Öğrencilerimizden Safa Derin ve Osman Bakar, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu konserinde yer aldı.

İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere; Kestanepazarı Genel Koordinatörü İ. Cengiz Aslan ve Yurt Müdürü Mustafa Yıldırım da katılarak öğrencilerimize destek oldu.

[caption id="attachment_4747" align="alignnone" width="595"] Öğrencilerimiz Safa Derin ve Osman Bakar İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosuyla Konser Verdi[/caption] [caption id="attachment_4721" align="alignnone" width="595"] Konser İzmir Atatürk Kültür Merkezinde Klasik Müzik Severlere Sesini Duyurdu[/caption] [caption id="attachment_4745" align="alignleft" width="200"] Safa Derin - Osman Bakar[/caption] [caption id="attachment_4723" align="alignnone" width="595"] Program Sonrası Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Klasik Müzik Korosunda Yer Alan Öğrencilerimizi Tebrik Etti[/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun