Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve İsmail Güneş Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve İsmail Güneş Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

Milletvekillerinden Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve Dr. İsmail Güneş kurumlarımızı ziyaret etti.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş kurumlarımız ve hizmetler hakkında Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım ve Ortaöğrenim Yurdu Müdür Yardımcısı Ali Koç’tan bilgi aldı.

Hizmetlerimizi takdirle karşılayan Yurttaş ve Güres, Kestanepazarı’nın hizmetlerinin İzmir’in manevi atmosferi için büyük önem taşıdığını belirterek, hizmetlerimizde başarılar dilediler.

[caption id="attachment_4733" align="alignnone" width="595"] Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve Uşak Milletvekili İsmail Güneş Kurumlarımızı Ziyaret Etti[/caption] [caption id="attachment_4735" align="alignright" width="200"] Op. Dr. Muzaffer Yurttaş[/caption] [caption id="attachment_4734" align="alignleft" width="200"] Dr. İsmail Güneş[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun