Emin Üzüm ve Hayri Aslan Gaziantep’te Kurumlarımızı Tanıttı

Emin Üzüm ve Hayri Aslan Gaziantep’te Kurumlarımızı Tanıttı

Mezunlarımızdan Hayri Aslan ile birlikte Gaziantep’te ziyaretler gerçekleştiren Emin Üzüm; Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut ve Şehitkâmil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü’yü ziyaret etti.  

 

[caption id="attachment_4713" align="alignnone" width="595"] Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut Ziyareti[/caption] [caption id="attachment_4711" align="alignnone" width="595"] Gaziantep Şehitkâmil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü Ziyareti[/caption]

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut, Şehitkâmil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü Ziyareti

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut’u makamında ziyaret eden Üzüm ve Aslan, faaliyetlerimiz hakkında müftü Bulut’a bilgiler verdi. Kestanepazarı’na yabancı olmadığını söyleyen Bulut, daha önce İzmir Konak İlçe Müftülüğü yaptığını ve kurumlarımızı sık sık ziyaret ettiğini vurgulayarak; “Kestanepazarı, Kur’an eğitimi üzerinde en başarılı şekilde hizmet eden kurumlar arasındadır. Gerek öğretim kadrosu, gerekse yönetim kadrosuyla, her zaman ön planda olan kurumlarınızı, yakın zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum” diyerek, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Üzüm ve Aslan ziyaretlerine, Şehitkâmil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü’yü makamında ziyaret ederek devam etti. Sohbette Kütükçü, kurumlarımız hakkında bilgilendirilerek, hizmetler anlatıldı.

 

Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar Ziyareti

Üzüm ve Aslan’ın ziyaretlerindeki son durağı Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar oldu. Makamında ziyaret edilen Akpınar, kurumlarımız hakkında bilgilendirildi. Ziyarette fakülte hakkında bilgiler veren Akpınar, 2010 yılında kurulan fakültelerinin, 13 öğretim üyesi ve 5 idari personel ile görev yaptığını vurguladı. Akpınar, Kestanepazarı öğrencilerini fakülteye beklediklerini söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı temsilcilerimize teşekkür etti.

[caption id="attachment_4712" align="alignnone" width="595"] Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar Ziyareti[/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun