Personel Aileleri İftar Programımızda Buluştu

Personel Aileleri İftar Programımızda Buluştu

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği bünyesinde çalışan yönetici, idareci, hoca ve personellerimiz düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Çalışan yakınlarının, iftar vesilesiyle kurumumuzu daha yakından tanıma fırsatı bulduğu ve diğer personel aileleriyle hasbihal ettiği programda iftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, yapılan iftar duasıyla oruçlar açıldı.

[caption id="attachment_3367" align="alignnone" width="595"] Personel İftarımız Kestanepazarı Ailesini Bir Araya Getirdi[/caption]

Kestanepazarı camiası adına Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaparak “En az senede bir defada olsa böyle bir programda bir araya geliyoruz. Personellerimizin aileleri kurumumuza geliyor kaynaşıyoruz. İnşallah bu tür programları sıklaştırarak daha fazla bir araya geleceğiz” diyerek teşekkürlerini iletti.

[caption id="attachment_3366" align="alignright" width="295"] M. Necati Gürsöz[/caption]

İftar sonrası personelimiz Celal Satılmış’a programının nasıl geçtiğini sorduk;

Fidan: Kestanepazarı camiasının sizi ve ailenizi böyle bir organizasyona davet etmesi ne hissettirdi?

Celal Satılmış: Kurumumun bana değer verdiğini beni ve ailemi önemsediğini hissettim. Bu güzel bir duygu, Her şey için teşekkür ederiz.

Fidan: Bu organizasyon ile personel aileleri bir araya geldi. Bu konuda ne düşünüyorsun?

Celal Satılmış: Senede bir defa da olsa evlerine gidemediğimiz ailelerle muhabbet etme fırsatı bulduk, birlik beraberlik ve eşlerin kaynaşması açısından iyi oldu. Ayrıca yemeklerde çok güzeldi. Bu tür organizasyonların devam etmesini isterim.

[caption id="attachment_3364" align="alignnone" width="595"] Programda Kestanepazarı Çalışanları Aileleri, Birbirleriyle Tanıştı[/caption] [caption id="attachment_3365" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Yöneticileri Personel İftarında Emek Verenlere Hitap Etti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun