Öğretmenler Günü Hediye ve Ödüllerle Coşkuyla Kutlandı

Öğretmenler Günü Hediye ve Ödüllerle Coşkuyla Kutlandı

Kestanepazarı hocaları, düzenlenen organizasyonda öğretmenler gününü kutladı.

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda düzenlenen organizasyona Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Kestanepazarı Dernek Başkanı Hasan Dayhan, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Yurt Yöneticisi Gazi Pehlivan, Kur’an kursu hocalarımız ve öğrencileri katıldı.

[caption id="attachment_1167" align="alignleft" width="595" caption="Hocalarımızın Öğretmenler Gününü Coşkuyla Kutladık"][/caption] Tahsilden Gaye İyi Bir İnsan, İyi Bir Kul Olmaktır

Abdulcebbar Altun günün anlam ve önemine değindiği konuşmasında; eğitimin amacına değinerek “Peygamber efendimiz de bir öğretmen olarak dünyaya gelmiştir. Bize verilen el, göz, akıl gibi bütün azalarımız emanettir. Bunlara sahip çıkmak görevimiz. Sizin elinize, gözünüze, aklınıza Kur’an giriyor. Tahsilden gaye emaneti muhafaza etmek, iyi insan, iyi bir kul olmaktır.” diyerek eğitim-öğretimi özetledi. Bu tür günlerde bir araya gelinmesine vesile olan idarecilerimize teşekkür etti.

66 Yıldır Kestanepazarı Hafız Yetiştiriyor

Programda kısa bir konuşma yapan Genel Koordinatör İbrahim Cengiz Aslan, 1945 yılından bu yana Kestanepazarı’nın eğitim sahasında olduğunu ve Kestanepazarı’ndaki yöneticilerin bu hizmetlerin içinde bulunmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

[caption id="attachment_1168" align="alignleft" width="595" caption="2011 Hafızlık Yarışması Türkiye 2.'si Hayri Aslan - Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun - Hocalarımızdan İbrahim İşlek"][/caption]

[caption id="attachment_1169" align="alignleft" width="595" caption="Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye 3.'sü Ozan Şen - Müftü Abdulcebbar Altun"][/caption]

Üstün Başarı Gösteren Öğrencilere, Şükran Belgeleri Verildi

Türkiye derecesi yaparak Kestanepazarı’na başarı getiren öğrencilerimiz ve hocaları, öğretmenler gününde başarı belgesi ve çeyrek altınla ödüllendirildi.

2011 Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışmasında Türkiye 2.’si olan ve 3 ay gibi kısa bir sürede hafızlığını tamamlayan Hayri Aslan ve hocası İbrahim İşlek’in yanı sıra; 2011 İmam Hatip Liseleri Arası Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında 3. olan Ozan Şen’e başarı belgeleri verildi ve birer yarım altın hediye edildi.

Programda Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun’a da yeni görevinde başarılar dilendi ve Kestanepazarı’na olan desteğinden dolayı, dernek başkanı Hasan Dayhan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Öğrenciler Kendi Öğretmenlerini Alkışladılar

Programda Kur’an kursumuzda görevli tüm hocalarımıza çeşitli hediyeler takdim edildi. Hocalarının ismi anons edilen öğrenciler, hocalarını büyük bir coşkuyla alkışlayarak coşkulu bir Öğretmenler Günü geçirdiler.

[caption id="attachment_1170" align="alignleft" width="595" caption="Hocalarımız Düzenlenen Organizasyondan Memnuniyet Duydu"][/caption] [caption id="attachment_1171" align="alignleft" width="595" caption="Kestanepazarı Derneği Başkanı Hasan Dayhan, Katılımlarından Dolayı Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun'a Şükran Belgesi Takdim Etti"][/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun