Burhan Keskin, Ülkemizin Jeostratejik Kaynaklarını Anlattı

Burhan Keskin, Ülkemizin Jeostratejik Kaynaklarını Anlattı

Mezunlarımızdan Tarihçi Burhan Keskin, öğrencilerimize ülkemizin jeostratejik kaynaklarını anlattı.

Gerçekleştirilen konferansa öğrencilerimizin yanı sıra, davetliler de katıldı. Petrol yatakları ve bor madeninin gelecek yıllardaki kullanım alanları ve dünya devletlerinin yeni enerji kaynakları arayışı içerisinde olduğunu belirten Keskin, eğer ülkemizin sahip olduğu enerji kaynakları yine ülkemiz tarafından çıkarılır ve işletilirse, gelecek zamanlarda Türkiye’nin çok daha güçlü ve söz sahibi bir ülke olacağını belirtti. Keskin, konuşmasında dünya devletlerinin ve dünyayı yöneten azınlığın ülkemiz ve diğer küçük ülkeler üzerindeki emellerini ve stratejik dengelerini izah ederek, genç nesillerin bu gelişmeleri bilmeleri ve ona göre kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.

[caption id="attachment_1127" align="alignleft" width="595" caption="Mezunlarımızdan, Tarihçi Burhan Keskin Konuşmasında, Türkiye'nin Jeostratejik Kaynaklarından Bahsetti"][/caption] [caption id="attachment_1128" align="alignleft" width="300" caption="BURHAN KESKİN"][/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun