İzmir İHL Öğretmenler Gününde, Geleneksel Kutlama

İzmir İHL Öğretmenler Gününde, Geleneksel Kutlama

İzmir İmam Hatip Lisesi öğretmenleri okullarında düzenlenen programla öğretmenler gününü kutladı.

[caption id="attachment_1199" align="alignleft" width="595" caption="İzmir İHL Öğrencileri, Okul Bahçesinde Düzenlenen Programda Öğretmenler Gününü Kutladı"][/caption]

İzmir İHL’den emekli olan ve okulda görev yapmakta olan öğretmenlerin bir araya geldiği geleneksel İzmir İHL Öğretmenler Gününde okulun eski günleri yâd edildi.

İzmir İHL Müdür Yardımcısı Ayhan Arslan’ın düzenlediği programa İzmir İHL öğretmenlerinin yanı sıra Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman da katıldı.

Okulun eski müdürü Ahmet Kirazoğlu, eski öğretmenlerinden; Şükrü Toman, Hüseyin Dal, Mustafa Yılmaz birer konuşma yaptı. Meslek dersleri öğretmeni Mehmet Sarıkaya da bir konuşma yaptı.

Programda 2010–2011 eğitim-öğretim yılında emekli olan meslek dersleri öğretmeni Celal Kılınç’a plaket takdim edildi.

[caption id="attachment_1200" align="alignleft" width="595" caption="Programa İzmir İmam Hatip Lisesinde Görev Yapan 80 Öğretmen Katıldı"][/caption] [caption id="attachment_1201" align="alignleft" width="595" caption="Programda 2010 - 2011 Eğitim Yılında Emekli Olan Meslek Dersleri Öğretmeni Cella KIlınç'a Plaket Takdim Edildi - Plaket Takdimini Emekli İzmir İHL Öğretmenlerinden Şükrü Toman Gerçekleştirdi"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun