Öğrencilerimiz Kutlu Doğumda Huzurevlerini Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz Kutlu Doğumda Huzurevlerini Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz, kutlu doğum haftası programlarımız kapsamında İzmir Huzurevi ve Narlıdere Huzurevi’ni ziyaret etti.

Ziyarette huzurevi sakinlerine Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, oda ziyaretleri yapıldı, karanfil ve gül dağıtıldı.

Basınsitesi huzurevi sakinleri Kur’an tilavet eden öğrencilerimizi “Siz dinimizin güzelliklerini devam ettirecek kişilersiniz” sözleriyle takdir etti.

[caption id="attachment_4398" align="alignnone" width="595"] Kutlu Doğum Haftasında Öğrencilerimiz, Huzurevlerini Ziyaret Etti[/caption]

Ziyarete; Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Kestanepazarı Derneği II. Başkanı Necmi Güngörmez, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım, Yurt Yöneticisi Gazi Pehlivan, Yönetim memurları, belletmenler ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimize huzurevi ziyaretleriyle ilgili sorduk;

Fidan: Kutlu doğumda huzurevini ziyaret etmek size ne hissettirdi?

Batuhan Aydın: Kendi halime şükrettim ve ilerleyen zamanlarda nasıl durumlarda yaşayabileceğimiz ihtimalini düşündüm. İleride pişman olmamamız için, şimdiden geleceğe hazırlanmamız gerektiğini hissettim. Bunun sebebi, yaşlılıkta düşüncelerin ve mevkilerin değişmesi, ileride keşke dememek.

Fidan: Huzurevi sakinlerinin ortamı nasıldı?

Yasin Yaman: Oralarda kalan büyüklerimize iyi bakılıyor. Sosyo-kültürel aktiviteler, hobi salonları… Evden farksız bir yer ama aile gibi değil. Allah kimseyi düşürmesin derim. Bence, ortam iyi olabilir ama insanların orada bulunması iyi değil.

[caption id="attachment_4396" align="alignnone" width="595"] İzmir Huzurevi[/caption] [caption id="attachment_4397" align="alignnone" width="595"] Narlıdere Huzurevi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun