İlk Hocalarımızdan Şaban Düz Kabri Başında Anıldı

İlk Hocalarımızdan Şaban Düz Kabri Başında Anıldı

İlk hocalarımızdan Şaban Düz, vefatının 7. yıldönümünde Bornova Işıkkent Mezarlığında kabri başında düzenlenen programla anıldı.

[caption id="attachment_4385" align="alignnone" width="595"] İlk Hocalarımızdan Şaban Düz Vefatının 7. Yıl Dönümünde Kabri Başında Anıldı[/caption]

Programda; Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği, Murat Reis Kültür ve Eğitim Vakfı hocaları, Bornova Işıkkent kabristan camiinde öğle namazı öncesi Kur’an tilavet etti.

Şaban Düz Hoca Efendi’nin kabri başında devam eden programda, hoca efendi için okunan hatimlerin duasını Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez yaptı.

Anma Programına; Lütfi Görmez, İzmir İHL Müdürü Arif Ayyıldız, Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Lise Yurdu Müdür Yardımcısı Ali Koç, Murat Reis Kültür ve Eğitim Vakfı camiası, öğrencilerimiz ve sevenleri katıldı.

Program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar verildi.

[caption id="attachment_4384" align="alignnone" width="595"] Anma Programına Kestanepazarı ve Murat Reis Camiaları Katıldı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun