Hacı Erdal Sezen Kabri Başında Dualarla Anıldı

Hacı Erdal Sezen Kabri Başında Dualarla Anıldı

Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği Eski Başkanlarından Hacı Erdal Sezen vefatının 7. seneidevriyesinde kabri başında anıldı. Anma merasimine Sezen’in yakınları, sevenleri ve Kestanepazarı Yönetim Kurulları Üyeleri katıldı.

Hacı Erdal Sezen’in vefatının 7. seneidevriyesinde Altındağ Kokluca Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anma merasimi yapıldı. Yapılan merasime Sezen’in oğlu Müttaki Sezen ve yakınları, Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Mahir Karaşen, Kestanepazarı Yönetim Kurulları Üyesi Muhiddin Sami Dayhan ile Halil Fatih Boyacı, Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Ahmet Özer ve Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç katıldı.

KABRİ BAŞINDA DUA YAPILDI
Kokluca Hocazade Camii’nde ikindi namazı öncesi başlayan programda Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Hocaları Mehmet Ali Yakalı ile Fatih Gülpamuk Kur’an-ı Kerim Tilaveti yaptı. İkindi namazı sonrası merhum Sezen’in kabri başında Kur’an Tilaveti ve dua edildi.

Hacı Erdal Sezen’in oğlu Müttaki Sezen anma merasimine katılan herkese duaları için teşekkür ederken, “Rabbim burada yatan tüm kullarının, burada dua eden tüm kullarının vefat etmiş yakınlarının kabir azaplarını azaltsın. Günahlarını affetsin, onların kabirlerini cennet bahçesi eylesin” diye dua etti.

4 YIL BAŞKANLIK YAPTI
İstiklal Savaşı Gazisi Hacı Mustafa Sezen’in evladı olarak 18 Ocak 1939’da Denizli’nin Babadağ ilçesinde dünyaya gelen Erdal Sezen, ömrünü Kur’an hizmetine ve İmam Hatip Liseleri’nin gelişimine adadı. 25 Ocak 2012’de hayata gözlerini yuman Sezen, uzun yıllar yönetim kurulunda görev aldığı Kestanepazarı Fidan Eğitim Kurumları’nın da 2005-2009 yılları arasında başkanlık görevini üstlendi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun