Mezunlarımızdan Mustafa Aysal'ın Annesi Vefat Etti

Mezunlarımızdan Mustafa Aysal'ın Annesi Vefat Etti
Mezunlarımızdan Yargıtay 18. Hukuk Dairesi Başkanı Mustafa Aysal’ın annesi Ayşe Aysal (88) vefat etti. Ayşe Aysal, İzmir Aliağa Hacıömerli Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hacıömerli Mezarlığına defnedildi. Kestanepazarı camiasının Aysal’ı yalnız bırakmadığı acı gününde Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Memedali Özkurt, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve Hacıömerli Mahallesi sakinleri Ayşe Aysal’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Mustafa Aysal Kimdir?
1954’te Aliağa Hacıömerli Köyü’nde doğdu. 1967-1973 yılları arasında Kestanepazarı’nda kalmıştır. Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesini bitirdi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1978 yılında mezun olduktan sonra, askerliğini İstanbul’da yedek subay olarak yapmıştır. İzmir hâkim adayı olarak mesleğe başlayan Aysal; sırasıyla Tokat Hâkim Yardımcılığı, Diyarbakır, Diyadin, Balya, Terme, Konya/Ereğli ve İzmir Hâkimliği görevlerinde bulunmuştur. 18 Ocak 2010 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Mustafa Aysal, Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nca 8 Temmuz 2013 tarihinde Yargıtay Onsekizinci Hukuk Dairesi Başkanlığı’na seçilmiş olup halen bu görevini sürdürmektedir. Fransızca bilen Aysal, evli ve üç çocuk babasıdır. [caption id="attachment_9991" align="alignnone" width="900"] Mustafa Aysal[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun