Kestanepazarı, İSTOK Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Kestanepazarı, İSTOK Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı
İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) Şubat Ayı Temsilciler Toplantısı’nı Kestanepazarı’nın ev sahipliğinde yaptı. Kestanepazarı Lise Yurdu Yemek Salonunda gerçekleşen toplantıya İSTOK bileşeni 55 STK’dan başkan ve temsilci düzeyine 70 kişi katıldı. Program Kestanepazarı hafızı tarafından okunan Kur’an tilavetiyle başladı.
İSTOK Başkanı Cüneyd Dayhan Çalışmaları Anlattı
İSTOK İcra Kurulu Dönem Başkanı Cüneyd Dayhan programın açılış konuşmasında katılımcıları selamlayarak, dönem başkanlığına seçildiği Ocak 2017’den itibaren yapmış oldukları ziyaret ve çalışmaları anlattı. İSTOK’un kurumsal tanıtım dosyasını hazırlayarak Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Hasan Dayhan vasıtasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye, İcra Kurulu olarak yaptıkları ziyaretle de İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a ulaştırdıklarını belirtti. İnternet sitesi ve diğer kurumsal alanlarda da yenilemeler yaptıklarını anlattı.  
Hasan Dayhan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İSTOK’u Anlattı
Programın ev sahibi Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dayhan yaptığı konuşmada Kestanepazarı’nın son dönem faaliyetlerine değinerek “57 öğrencimize İzmir Hisar Camiinde muhteşem bir hafızlık merasimi programı yaptık. Katılan ve destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.  Kestanepazarı’ndaki öğrencilerin yurtdışı eğitimi için farklı ülkelere kapılar açmaya gayret ettiklerini belirten Dayhan, Sudan’da bir öğrenci evi açtıklarını, yakın zamanda da temsilcilik çalışmalarını başlatacaklarını söyledi. 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu başta olmak üzere Cumhurbaşkanımızın son Afrika gezisinde yer aldıklarını, Uçakta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye ve Mozambik’te de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İSTOK tanıtım dosyasını takdim ettiğini belirtti. İSTOK üyelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletti.
Halit Çelik ve Ali Mamak’a Plaket
Ocak 2017’deki temsilciler toplantısında yapılan seçimle İcra Kurulu Üyeliği sona eren İSTOK Eski Dönem Başkanı Avukat Halit Çelik ve İcra Kurulu Üyesi Ali Mamak’a plaket takdim edildi. Plaketleri İSTOK Dönem Başkanı Cüneyd Dayhan takdim etti. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. İSTOK İCRA KURULU: Burhanettin Kansızoğlu (Başkan Yrd.), Hüseyin Tuna (Başkan Yrd.), Cüneyd Dayhan (Dönem Başkanı), Kadir Uçar (Başkan Yrd.), Hüseyin Güneş (Sekreter) [caption id="attachment_9968" align="alignnone" width="900"] Halit Çelik, Cüneyd Dayhan, Ali Mamak, Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, Hasan Dayhan[/caption]   İSTOK'la İLGİLİ DAHA GENİŞ BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun