Vali Erol Ayyıldız’dan Kestanepazarı Vakfı’na Ziyaret

Vali Erol Ayyıldız’dan Kestanepazarı Vakfı’na Ziyaret
Kestanepazarı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulları toplantısına katılan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Kestanepazarı ve Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı’nın yeni yönetimini tebrik etti. Vali Ayyıldız, Kestanepazarı Kampüsü girişinde Kestanepazarı İmam Hatip Ortaokulu (İHO) öğrencileri ve genç hafızlar tarafından karşılandı.
Böyle Kurumların Sayıları Artmalı
Vali Ayyıldız, Yönetim Kurulları toplantısında kurul üyeleriyle tanıştı. Kestanepazarı gibi Kur’an’a hizmet eden, güzel hizmetler üreten kurumların sayılarının artması gerektiğini ifade eden Ayyıldız, Kestanepazarı’na sahip çıktıklarını, hizmetlere destek vermeye gayret ettiklerini belirtti. Kur’an’a hizmetkâr yetiştiren kurumların sayılarının artması gerektiğini ifade eden Ayyıldız, öğrenci alımı ve hafızlık sistemiyle ilgili yöneticilerden bilgi aldı. Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını dileyen Ayyıldız, Çoşkun Akın başkanlığında oluşan yeni Mütevelli Heyeti’ne de hayırlı hizmetlerde başarılar diledi.
Başkan Dayhan Teşekkür Etti
Desteklerinden dolayı Vali Ayyıldız’a teşekkür eden Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan, Ayyıldız’ın Kestanepazarı’nın hizmetleriyle yakından ilgilendiğini belirtti. Kestanepazarı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tevekkül Çobanlar, öğrencilerin durumlarıyla ilgili Vali Ayyıldız’a bilgi verdi ve okulun 1 yıllık çalışma raporunu kendilerine takdim etti. Toplantı sonrası Kestanepazarı İmam Hatip Ortaokulu Mescidi’nde Kur’an kursu öğrencileriyle sohbet eden Ayyıldız, hafızlara hep imrendiğini, onların dualarını beklediklerini belirtti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun