Mezun Akademisyenimiz Hafızlık Hocası Güner İle 24 Yıl Öncesini Yâd Etti

Mezun Akademisyenimiz Hafızlık Hocası Güner İle 24 Yıl Öncesini Yâd Etti

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu’ndan 24 yıl önce mezun olan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Görevlisi Av. Dr. Mustafa Halit Korkusuz, hafızlık hocası Kurra Hafız Mesut Güner’i ders verdiği sınıfta ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çok duygulandığını dile getiren Hafızlık Hocası Kurra Hafız Mesut Güner, hafızlığını tamamlamış öğrencilerinin yüksek makam ve mevkilerde görev aldıklarını görmenin kendileri için en büyük ödül olduğunu dile getirdi. Hocası Kurra Hafız Mesut Güner’i yeni öğrencileri ile birlikte görmenin kendisine de tarifi imkânsız duygular yaşattığını dile getiren Av. Dr. Korkusuz, “Hafızlık çalışan kardeşlerimi gördüğümde, 24 yıl öncesine gittim. Ben de bu sıralarda benzer şekilde bir eğitim almış, hocama ezber vermek, dersimi tamamlamak için çalışırdım. Eminim ki bu kardeşlerimizde hafızlıklarını tamamladıktan sonra gelecekte ülkemizi, milletimiz ve insanlık için büyük işler yapacaklar” dedi.

Ziyaretin anısına Kurra Hafız Mesut Güner ve öğrencileriyle birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren mezunumuz Av. Dr. Korkusuz, hocasıyla birlikte kampüsü gezerek hasret giderdi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun