Köşk İlçe Müftülüğü Kampüsümüzü Ziyaret Etti

Köşk İlçe Müftülüğü Kampüsümüzü Ziyaret Etti

Aydın Köşk İlçesi Müftüsü Muhammet Meral Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük ve Yurt Yöneticisi Halil Taşcı tarafından ağırlanan Müftü Meral’e Kurs ve kampüs hakkında detaylı bilgi verildi.

Köşk ilçesi Müftüsü Muhammet Meral ile birlikte Köşk İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticileri İsa Yörük ile Harun Biçer, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. Kampüs içerisinde yer alan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük ve Yurt Yöneticisi Halil Taşcı ile birlikte kampüsü gezen Müftü Meral, Kestanepazarı’nda yapılan hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi hakkında detaylı bilgi aldı.

MÜFTÜ MERAL KESTANEPAZARI AİLESİNE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Kampüsün fiziki yapısı ile barındırdığı sosyal ve kültürel imkânları çok yerinde bulduğunu dile getiren Müftü Meral, öğrencilerin boş zamanlarını doğru değerlendirmeleri için gerekli olan tüm altyapının sağlanmış olmasından, ayrıca öğrencilerin eğitimlerinde izlenen disiplinli ve kayıtlı öğrenim planından dolayı Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük ile Yurt Yöneticisi Taşcı başta olmak üzere tüm personelleri tebrik ettiğini dile getirdi. Kestanepazarı’nın bölgede bir marka olduğunu da dile getiren Müftü Meral, yapılan ziyaretin ve bilgi paylaşımının çok yararlı olduğunu da belirterek, tüm Kestanepazarı Ailesi’ne bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Kurs Müdürü Şaban Küçük, hocalarıyla, personelleriyle, dernek ve vakıflarıyla Kur’an ve hafızlık eğitiminde bir marka olan Kestanepazarı’nı daha da iyi konumlara getirmek için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun