Manisa Müftülüğü ve DİB Manisa Eğitim Merkezi Ziyaret Edildi

Manisa Müftülüğü ve DİB Manisa Eğitim Merkezi Ziyaret Edildi

Kestanepazarı yöneticileri, Manisa Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

[caption id="attachment_1734" align="alignleft" width="595" caption="Kestanepazarı Heyeti  Manisa Eğitim Merkezi Ziyaretlerinde, Eğitim Hizmetlerine Maddi ve Manevi Katkıda Bulunan Yardımseverlere Hayır Dua Ettiler"][/caption]

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan Makamında Ziyaret Edildi

[caption id="attachment_1735" align="alignleft" width="230" caption="Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan"][/caption]

Kestanepazarı Derneği Başkanı Hasan Dayhan, 2. Başkan Necmi Güngörmez, Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman’dan oluşan heyet, Manisa MüftüSinan Cihan’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Eğitim Merkezi’nin açılışı nedeniyle başarı dileklerini de ileten heyet, Ege bölgesinde böyle bir ihtisas merkezinin bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

DİB Manisa Eğitim Merkezi Müdürü Kurra Hafız Osman Eğin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçmişte, Kestanepazarı Kur’an Kurslarındaki hocalarımızın eğitimi için düzenlenen seminerlere de katılmış olan, Kur’an Ziyafeti gibi kurumumuzun düzenlediği programlara sıklıkla iştirak eden, Manisa Eğitim Merkezi Müdürü Kurra Hafız Osman Eğin Hocamız makamında ziyaret edildi.

Yeni inşa edilen ve hizmete açılan DİB Eğitim Merkezi’nin hayırlı olması dileklerini ileten

[caption id="attachment_1752" align="alignright" width="229" caption="Kurra Hafız Osman Eğin"][/caption]

heyetimiz; eğitime ve insana yapılan yatırımın, kârların en büyüğü olduğunu söyledi. Kestanepazarı heyeti, Manisa Eğitim Merkezine katkıda bulunanlara hayır duada bulunduklarını belirttiler.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun