Vakfımız, Bağışlanan Arsayla Gayri Menkul Sahibi Olacak

Vakfımız, Bağışlanan Arsayla Gayri Menkul Sahibi Olacak

Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı’mızın, Buca Şirinyer mevkiinde bulunan arazisinde kat karşılığı yapılacak apartmanın temeli dualarla atıldı. Vakfımıza bağışlanan arsa üzerine inşa edilecek olan apartmanda vakfımız 6 yeni daire sahibi olacak.

[caption id="attachment_1703" align="alignnone" width="595" caption="Mehmet Selvi, Haluk Saruhan, Necmi Güngörmez, M. Necati Gürsöz, Mustafa Yaman, Lütfi Görmez, Salih Gündüz, Murat Özdemir, Mustafa Karayel"][/caption]  

Kestanepazarı Yöneticileri Temel Atma Töreninde Buluştu

Kestanepazarı camiasını temsilen; Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez, Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Kestenepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği 2. Başkanı Necmi Güngörmez, yönetim kurulu üyeleri Haluk Saruhan, Mehmet Selvi, Mustafa Karayel ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman temel atma törenine katıldı.

İnşaatın Temeli Dualarla Atıldı

Vakıf Başkanı Lütfi Görmez’in duası eşliğinde gerçekleştirilen temel atma töreninde adak kurbanı da kesildi.

Şirinyer mevkiinde cadde üzerinde bulunan arsaya inşa edilecek  bina Ladin İnşaat tarafından yapılıyor.

[caption id="attachment_1704" align="alignleft" width="595" caption="Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı'na Bağışlanan Arsa Üzerine İnşa Edilecek Olan Apartman İzmir Buca Şirinyer Mevkiinde Yapılıyor"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun