Hatay Kur’an Kursumuzda Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Hatay Kur’an Kursumuzda Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğrencileri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren raketler ödüllendirildi.

Kur’an kursu belletmenlerimizden Lütfullah Karaca’nın düzenlediği organizasyonda 1.’liği Raşit Kırıcı, 2.’liği Safa Temiz, 3.’lüğü Mustafa Özgen aldı.  

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kurs yöneticisi Şaban Küçük takdim etti.

[caption id="attachment_1770" align="alignnone" width="595" caption="Soldan: Sınıf Mümessili Lütfullah Karaca, Yarışma 3. 'sü Mustafa Özgen, 2. Sefa Temiz ve 1. Raşit Kırıcı, Kurs Yöneticisi Şaban Küçük"][/caption] [caption id="attachment_1771" align="alignnone" width="595" caption="Hatay Kur'an Kursu Öğrencilerimiz Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Kıran Kırana Mücadeleler Sergiledi. Yarışmada Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun