Kestanepazarı'ndan Hafızlıkta Yüzde Yüz Başarı

Kestanepazarı'ndan Hafızlıkta Yüzde Yüz Başarı

Kestanepazarı Kur’an Kursları’nda aldıkları hafızlık eğitimi sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde sınava giren 22 öğrencinin tamamı sınavda başarılı olarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazandı. Geçtiğimiz senelerde de birçok kez aynı başarıyı gösteren Kur’an Kurslarımızın yüzde yüz başarı geleneğini sürdürmesi tüm Kestanepazarı Gönüllüleri’nin gururlandırdı. Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük başarının, dernek ve kurs yönetiminin uyumlu çalışması, öğrenci- öğretmen ve veli iletişiminin güçlü olmasıyla kazanıldığını dile getirdi.

“BAŞARILI OLMANIN TEK YOLU UYUMLU EKİP ÇALIŞMASIDIR”
Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’ndan 15, Aliağa Müftülüğü Şakran Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu’ndan 5, Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu’ndan da 2 olmak üzere toplam 22 öğrenci, Eylül Ayı hafızlık sınavlarına katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapılan sınavlarda tüm öğrencilerimiz başarı göstererek Hafızlık Belgesi almaya hak kazandı. Geçmiş yıllarda da birçok kez yüzde yüzlük başarıya imza attıklarını dile getiren Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük, “Bu yılda geleneği bozmadık. Başarılı olmanın tek yolu uyumlu ekip çalışmasıdır. Kestanepazarı tüm kurumları ile birlikte resmi olarak 70 yılı aşkın süredir bu başarıya imza atmış bir yapıdır. Kestanepazarı hafızlık alanında ülkemizin en önemli markaları arasında her zaman yerini alacaktır” dedi.

“HAFIZLIK BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK"
Sınava giren tüm öğrencilerin Hafızlık Belgesi almaya hak kazanmasından dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduklarının da altını çizen Müdür Küçük, “Elbette ki bu başarı tüm Kestanepazarı gönüllülerinin de haklı olarak gururlanmasına bir vesiledir. Hafızlık kolay elde edilebilen bir nimet değildir. Yüce Rabbim bu yavrularımıza Hafız olmayı nasip etti. Bu zorlu yolda fedakârca çabalayan tüm hocalarımızı ve öğrencilerimizi, evlatlarından ayrı kalma zorluğunu çeken velilerimizi tebrik ederken, bizlere her zaman destek olan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile değerli bağışçılarımıza da teşekkür ediyorum. Rabbimin izni, gönüllülerimizin destekleri, evlatlarımızın ve hocalarımızın fedakârca çalışmalarıyla Kestanepazarı’nda hafızlık başarılarımız her geçen gün artarak devam edecektir inşallah” şeklinde konuştu.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun