Yaz Kur'an Kurslarımıza Yoğun İlgi, İlkokul ve Ortaokul Mezunu Yaklaşık 300 Öğrenci Kaydoldu

Yaz Kur'an Kurslarımıza Yoğun İlgi, İlkokul ve Ortaokul Mezunu Yaklaşık 300 Öğrenci Kaydoldu

Kestanepazarı Yaz Kur’an Kursları’yla kapılarını yeni öğrencilere açtı.

Yeni eğitim-öğretim sistemine göre öğrenci kayıtlarını gerçekleştiren Kestanepazarı, ilkokul ve ortaokul mezunu yaklaşık 300 öğrenciyle yaz kurslarına başladı.

Genç Yıldızlar Gündüzlü Yaz Kur’an Kursu’nda ise 60 ilkokul öğrencisi eğitim görecek.

Minik Öğrencilerimizin Heyecanı, Eğitimcilerimizi Memnun Etti

Yeni eğitim-öğretim sistemiyle birlikte, Kur’an eğitiminin, öğrenmeye daha uygun bir yaşta verileceğini belirten Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım; “Yıllar sonra yeniden 10-12 yaşındaki öğrencilerimizi eğitim yuvamızda görmek bize ayrı bir mutluluk ve şevk verdi. Hocalarımız adeta bu minik yavrularımızla, Kestanepazarı’na ilk geldiği günleri yaşadı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin o masumiyeti bizlere ayrı bir heyecan veriyor.” sözleriyle eğitim kadrosunun mutluluğunu yansıttı.

[caption id="attachment_5007" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Eğitim Kurumları Okulların Kapanmasıyla Birlikte Yaz Kur'an Kursu Eğitimine Başladı[/caption] [caption id="attachment_5003" align="alignnone" width="595"] Kur'an Kurslarımız Yeni Eğitim Sistemiyle Birlikte İlkokul Mezunlarına Kapılarını Açtı[/caption] [caption id="attachment_5001" align="alignnone" width="595"] İlkokul Mezunu Öğrencilerin Kayıtları Eğitimcilerimizi Mutlu Etii[/caption] [caption id="attachment_5005" align="alignnone" width="595"] Ortaokul Mezunu Öğrencilerimizin  Kayıtlarından Bir Görünüm[/caption] [caption id="attachment_5004" align="alignnone" width="595"] Kayıt Gününde Kurumlarımıza Yerleşen Öğrencilerimiz, Yurt Ortamı ve Yeni Arkadaşlar Edinmenin Tadını Çıkarmaya Başladı[/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun