Prof. Dr. Ali Erbaş Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

Prof. Dr. Ali Erbaş Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş Kestanepazarı’nı ziyaret etti.

[caption id="attachment_4977" align="alignnone" width="595"] DİB Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş Öğrencilerimize Hitap Etti[/caption]

Konferans salonunda, hafızlığa çalışan öğrencilerimize hitap eden Erbaş, ilim tahsil etmenin önemine değinerek; “Hafızlık bilgilerinizi Arapça ve müspet ilimlerle destekleyerek örnek bir ilim adamı olmamız gerekiyor. Kestanepazarı’nın geçmişte olan geleneklerini geliştirerek devam ettirmelisiniz. Bugün ülkemize değerli hizmet veren profesörler bir zamanlar burada yetişmişti. Tahsil hayatınızda ilme gerekli önemi vererek tamamlayın. Mihraplar, minberler ve akademik camia sizleri bekliyor.” diyerek hafız öğrencilerimizden kendilerini, günümüze hitap eden ilim adamları olarak yetiştirmelerini istedi.

İzmir İlçe Müftüleri ve Kestanepazarı Camiası Ali Erbaşı Karşıladı

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’na da ziyarette bulunan Erbaş; İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Konak Müftüsü Zeki Aksoy, Buca Müftüsü Âdem Gülmek, Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği II. Başkanı Necmi Güngörmez, Kestanepazarı Genel Koordinatörü İ. Cengiz Aslan, Yurt Yöneticisi Gazi Pehlivan, Kurs Yöneticisi Şaban Küçük ve Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Mustafa Tipi’yle sohbet ederek hizmetler hakkında bilgiler aldı.

[caption id="attachment_4978" align="alignnone" width="595"] Ali Erbaş'ın Kestanepazarı Kur'an Kursu Ziyaretine Kestanepazarı Camiası ve İzmir İlçe Müftüleri de Katıldı[/caption] [caption id="attachment_4979" align="aligncenter" width="300"] Prof. Dr. Ali Erbaş[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun