Kestanepazarı’na İki Yeni Derece

Kestanepazarı’na İki Yeni Derece

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Dini Bilgiler Yarışması’nda Kestanepazarı öğrencileri ilk üçte 2 derece birden alarak kurumlarımızın İslami Eğitim’de bir marka olduğunu bir kez daha gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il düzeyinde yapılan Kur’an Kursları Arası Dini Bilgiler Yarışması’nda Kestanepazarı ilk üçte iki derece birden aldı. Önelemesi Karabağlar Müftülüğü Şüheda Kız Kur’an Kursu’nda yapılan yarışmanın finalleri İzmir İl Müftülüğü KAGEM Merkezi’nde yapıldı. Kestanepazarı ailesini temsilen yarışmaya katılan Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu’ndan Kurra Hafız Sadık Daştan’ın öğrencisi Hasan Şen İzmir üçüncüsü olurken, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı’nın talebesi Ramazan Vahit Şahin ikinci oldu.

BİRİNCİLKİTEDE KESTANEPAZARI İZİ VAR
İlk üçte iki derece aldığımız Dini Bilgiler Yarışması’nın birinciliğini isi Buca Müftülüğü Ayyıldız Kur’an Kursu’ndan Yusuf Tuncer kazandı. Yarışmayı birincilikle kazanan Tuncer’in hocası Ramazan Akçelik’in de Kestanepazarı Kur’an Kursu Mezunu olması Kestanepazarı Ailesi’ni de ayrıca gururlandırdı.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun