Kestanepazarı’nın Acı Günü

Kestanepazarı’nın Acı Günü

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Turan Özer, geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık sonucu vefat etti. Merhumun naaşı Işıkkent Aile Kabri’ne defnedildi.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği İdari İşler ve Personel Müdürü Ahmet Özer’in babası, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Eski Yönetim Kurulu Üyesi Kitapçı Hacı Turan Özer, geçtiğimiz hafta Cuma akşamı iftar saatinde fenalaştı. Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Hacı Turan Özer, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayata gözlerini yumdu. Yapılan incelemelerde Hacı Turan Özer’in kalp damar rahatsızlığı yaşadığı ve Aort damarının yırtılması sonucu vefat ettiği belirlendi.

CENAZE NAMAZINI OĞLU KILDIRDI
Tüm hayatı boyunca İslam’a hizmet için çalışan, Kur’an-ı Kerim ve dini eğitim için göstermiş olduğu örnek mücadelesi ile çevresindeki herkesin takdirini kazanan Hacı Turan Özer’in cenaze namazı, Cumartesi günü ikindi namazı sonrası İlahiyat Camii’nde binlerce seveninin katılımıyla kılındı. Babası Hacı Turan Özer’in cenaze namazını küçük oğlu Abidin Özer kıldırdı.

IŞIKKENT AİLE KABRİNE DEFNEDİLDİ
Kılınan cenaze namazı sonrası Işıkkent Mezarlığı’na götürülen Hacı Turan Özer’in naaşı burada bulunan Özer Ailesi Aile Kabrine defnedildi. Defin sonrası Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Sadık Daştan, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Mesut Güner ve Bilal Gülşahin ile Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç Yasin ve Mülk surelerini okudu.

Okunan duaların ardından Abidin, Mehmet ve Ahmet Özer taziyeleri kabul etti.

Hacı Turan Özer'i son yolculuğuna binlerce seveni uğurladı.
Hacı Turan Özer'in İlahiyat Camii'nde kılınan cenaze namazını en küçük oğlu Abidin Özer kıldırdı.
Hacı Turan Özer'in İlahiyat Camii'nde kılınan cenaze namazını en küçük oğlu Abidin Özer kıldırdı.
Hacı Turan Özer, Işıkkent Mezarlığı'ndaki Özer Aile Kabri'ne defnedildi.
Defin sonrası Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Sadık Daştan, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Mesut Güner ve Bilal Gülşahin ile Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç Yasin ve Mülk surelerini okudu.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun