Kestanepazarı Spor Tesisleri Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencilerini Ağırladı

Kestanepazarı Spor Tesisleri Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencilerini Ağırladı

Türkiye’nin en köklü hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi müessesi olan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Buca’da bulunan Spor Tesisleri ve Mesire Alanı, Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerine kapılarını açtı. Gün boyu tesisin imkânlarından sınırsızca yararlanan hafız adayları, güzel bir gün geçirerek moral depoladı.

Kestanepazarı Spor Tesisleri ve Mesire Alanı’nı ziyaret eden Ayyıldız Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri, düzenlenen piknik ve sosyal aktiviteler ile birbirinden güzel anlar yaşadı.

SICAK HAVADA HAVUZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Etkinlik alanına vardıklarında rehber öğretmenleri ile birlikte sınıflar olarak gruplara ayrılan öğrenciler, kendi aralarında futbol ve basketbol maçları yaptı. Yine gruplar halinde oluşturdukları takımlar ile havalı hokey ve langırt başında da keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler, havuza girip yüzmek için adeta sabırsızlandılar. Sınıflar halinde kendilerine ayrılan süre içerisinde öğretmenlerinin gözetiminde havuzu kullanan hafız adaylarının sıcak havanın da etkisiyle en çok havuzda eğlendikleri görüldü.

Ayyıldız Kur’an Kursu Yöneticisi Ramazan Akçelik, “Öğrencilerimiz bu etkinlikte çok eğlenceli vakit geçirdi. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artıran ve kaynaşmalarını sağlayan bu tür etkinliklerimizi, öğrencilerimizin de talepleri doğrultusunda artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bizlere bu güzel tesisin kapılarını açan ve bizleri burada ağırlayan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Kestanepazarı Ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun