Kestanepazarı Mezunları 53. Geleneksel Buluşması

Kestanepazarı Mezunları 53. Geleneksel Buluşması

Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği ile Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği tarafından organize edilen 53. Mezunlar Buluşması, İzmir Hatay’da bulunan Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nde gerçekleşti. 

Sabah kahvaltısı ile başlayan program Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda yapılan selamlama konuşmaları ile devam etti. Kestanepazarı mezunu Muğla Menteşe Müftülüğü Akçaova Mahallesi Camii İmam Hatibi Nurkan Boz’un sunuculuğunu üstlendiği programın açılış Kur’an-ı Kerim’ini mezunlardan Muğla Ortaca Müftülüğü İmam Hatibi Hafız Cemil Tombak okudu.

MEZUNLARLA BİRLİKTE OLMAKTAN DUYULAN MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Programda açılış konuşmasını yapan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, mezunlarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek programa katılan herkese teşekkür etti. Başkan Dayhan, mezunlarımızı her zaman kurumlarımızda görmek istediğini belirtti.

DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin hamiliğini yaptığı Kur’an Kursları’nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerimizin hemen hemen girdikleri tüm yarışmalarda dereceye girerek başarı sağladıklarını ve Türkiye çapında dereceler aldıklarını ifade eden Dayhan, başarıların mimarı olan hocalarımıza bir kez daha teşekkür ederek derneğin bir yıllık süre içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında da mezunlara kısaca bilgi verdi.

MEZUNLARDAN KESTANEPAZARI YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Kestanepazarı Mezunları ve Mensupları Derneği Başkan Vekili İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi/Temel İslam Bilimleri Bölümü/Arap Dili Ve Belagatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Adem Çalar,  mezunlara katılımlarından dolayı, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan’a ve yönetim kuruluna gerçekleştirdikleri ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra sırasıyla söz alan T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Emekli Baş Müfettişi Ümit Ülker, D.E.Ü. İlahiyat Fak. Emekli  İlahiyatçı Yard. Doç Dr. Rahim Tuğral ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı’nın konuşmalarının ardından okunan aşırların duasını, emekli öğretmen Hakkı Yağcı Hocamız yaptı.

Yapılan konuşmalar ve duanın ardından mezunlarımız hep birlikte sohbet ederek eski günleri yâd etti ve toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun