Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan 07 – 10 Yaş Grubu Yaz Kur’an Kursu’na Yoğun İlgi

Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan 07 – 10 Yaş Grubu Yaz Kur’an Kursu’na Yoğun İlgi

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan 07- 10 Yaş Grubu Kur’an Kursu Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’da bulunan Eğitim Kampüsünde başladı.

İlkokula giden öğrencilerin Kestanepazarı Eğitim Kampüsü imkânlarından yararlanarak Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi alması için düzenlenen “Yaz Kur’an Kursu” İzmirliler tarafından yoğun ilgi gördü. 

Eğitimler gündüzlü olarak, hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde verilmektedir.

ATÖLYE ETKİNLİKLERİ İLE EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER 

Toplam yedi hafta sürecek olan “Yaz Kur’an Kursu’nda” yavrularımıza Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi verilecek. Öğrencilerin kendi istek, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirildikleri Ahşap, Ebru, El Sanatları, Akıl Oyunları, Gastronomi, STEM, Bilgisayar ve Robotik Kodlama Atölyelerinde keyifli vakit geçirerek öğrencilerimiz, sosyal kültürel gelişimleri için de temel bilgiler elde etmiş olacaklar.


Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun