Şendoğdu Doğan Vefat Etti

Şendoğdu Doğan Vefat Etti
Kestanepazarı kurumlarından Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Eski Mütevelli Heyeti Üyelerinden, İzmir Moda Tekstil Konfeksiyoncular (MTK) Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan’ın kardeşi Şendoğdu Doğan (48) vefat etti. Merhumun cenazesi 8 Şubat 2017 Çarşamba İkindi Namazına müteakip MTK Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Doğançay Mezarlığı’na defnedildi.
Yöneticilerimiz Acılı Gününde Doğan’ı Yalnız Bırakmadı
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan, Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Başkanı Çoşkun Akın, Vakıf Yöneticilerinden Nafi Demirel, Ahmet Özer, Vakıf Eski Başkanı Lüfti Görmez ve idareciler cenazede hazır bulunarak İsmail Sadi Doğan başta olmak üzere merhumun yakınlarına baş sağlığı dilediler. Hocalarımız ve hafızlarımız namaz öncesi Kur’an tilavet etti. Merhumun Cenaze Namazını Vakıf Eski Başkanı Lütfi Görmez kıldırdı.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun