Karabağlar Müftülüğü’ne Abdulcebbar Altun Atandı

Karabağlar Müftülüğü’ne Abdulcebbar Altun Atandı

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğünden İzmir Karabağlar Müftülüğü’ne atanan Abdulcebbar Altun görevine başladı.

 

[caption id="attachment_1037" align="alignleft" width="595" caption="Kestanepazarı Heyeti Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun'u Makamında Ziyeret Etti"][/caption]

 

 

 

 

 

Kestanepazarı Heyeti Makamında Ziyaret Etti

Kestanepazarı’nı temsilen Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım, Kurs Yöneticisi Şaban Küçük ve yardımcısı Hüseyin Şabcılı, Yurt Yöneticisi Gazi Pehlivan müftü Abdulcebbar Altun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Abdülcebbar Altun Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Kestanepazarını ziyaret etti. Başkan Hasan Dayhan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette İkinci Başkan Necmi Güngörmez, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Altun’a Kestanepazarı’nı tanıtarak hizmetlerimiz hakkında bilgiler verdi.

 

[caption id="attachment_1038" align="alignleft" width="595" caption="Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Kestanepazarı'nı Ziyaret Ederek Kurumu Yakından Tanıdı"][/caption]

 

 Abdulcebbar Altun kimdir?

1960 doğumlu olan Abdulcebbar Altun, ilkokul ve ortaokul tahsilini kendi İlçesi Erzurum - Karaçoban’da tamamladı.

1979’da Erzurum İmamHatip Lisesi’nden, 1983 yılında ise Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

 

[caption id="attachment_1055" align="alignleft" width="200" caption=" "][/caption]

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tefsir dalında yüksek lisansını tamamladı. Aynı fakültede tefsir doktorasına devam etmektedir.

İlk görevine; 1979 yılında imam-hatip olarak başlamış. Sırasıyla Tunceli İl Vaizi ve İl Müftü Yardımcılığı, yurtdışı din görevlisi ve sırasıyla; Giresun-Çanakçı, Amasya-Hamamözü, Amasya-Merzifon ve Bursa-Yıldırım ilçelerinde İlçe Müftülüğü görevinde bulundu.

26.09.2011 tarihinde İzmir Karabağlar’a İlçe Müftüsü olarak atanan Abdulcebbar Altun evli ve üç çocuk babasıdır.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun