İzmirliler Kutlu Doğum Sevincini “Bekleyin Ahmet Geliyor” Oyunuyla Tekrar Yaşadı

İzmirliler Kutlu Doğum Sevincini “Bekleyin Ahmet Geliyor” Oyunuyla Tekrar Yaşadı

Öğrencilerimiz, İzmir İl Müftülüğünün organize ettiği kutlu doğum programında “Bekleyin Ahmet Geliyor” oyununu sahneye koydu.

Kestanepazarı Belletici Öğreticisi Halil Taşcı’nın yönettiği, Kestanepazarı Tiyatro Kulübü öğrencilerinin, Güzelyalı Kültür Sanat Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi’nde sergilediği oyunu vatandaşlar da ilgiyle seyretti.

Oyunu izleyenler arasında İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu ve müftü yardımcısı Ekrem Saylam,  Kestanepazarı Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım da yer aldı.

[caption id="attachment_4491" align="alignnone" width="595"] Bekleyin Ahmet Geliyor Oyunu Kutlu Doğum Haftasında İzmirlilerle Buluştu[/caption] [caption id="attachment_4489" align="alignnone" width="595"] Esendere Camii İmam Hatibi Halil Taşcı'nın Yönettiği Oyun Cahiliye Devri ve Peygamberimizin Gelişini Anlatıyor[/caption] [caption id="attachment_4490" align="alignnone" width="595"] Bekleyin Ahmet Geliyor, Güzelyalı Kültür Sanat Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi'nde Sahnelendi[/caption] [caption id="attachment_4488" align="alignnone" width="595"] Oyun Sonrası Kestanepazarı Tiyatro Kulübü Öğrencileri ve Yetkililer Hatıra Fotoğrafı Çekildiler[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun