Ensar Çakmak, Kur’an’ı Güzel Okuma Yarışmasında İzmir’i Başarıyla Temsil Etti

Ensar Çakmak, Kur’an’ı Güzel Okuma Yarışmasında İzmir’i Başarıyla Temsil Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İmam Hatip Liseleri Arası Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” bölge elemelerinde öğrencimiz Ensar Çakmak İzmir’i başarıyla temsil ederek bölge dördüncüsü oldu.

[caption id="attachment_4503" align="alignnone" width="595"] Ensar Çakmak İzmir İHL'yi Başarıyla Temsil Ederek Bölge 4.'sü Oldu[/caption]

7. Bölge elemelerine; Alanya AİHL, Aydın AİHL, Banaz AİHL, Bucak AİHL, Cedide Abalıoğlu AİHL, Emirdağ AİHL, Gediz AİHL, Isparta AİHL, İzmir AİHL, Korkuteli AİHL, Manisa AİHL ve Milas AİHL öğrencilerinden 12 yarışmacı katıldı.

İzmir AİHL Meslek Dersleri Öğretmeni Zekai Türkmen ve Kestanepazarı Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz yarışmada İzmir’i temsil eden Ensar Çakmak’ı katılımlarıyla destekledi.

Dereceye Giren Öğrenciler

1. Fethullah Kaya - Manisa AİHL

2. Hasan Takak - Gediz AİHL

3. Tugay Özcan - Aydın AİHL

Yarışma sonunda, katılımcı öğrencilere Alanya AİHL ve Alanya Müftülüğü tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Manisa İHL, Türkiye Finalinde Bölgemizi Temsil Edecek

Yurt genelinde dokuz bölgede gerçekleştirilen elemelerde birinciliği elde eden İHL öğrencileri, 2 Haziran 2013 Pazar günü Diyarbakır’da gerçekleştirilecek İHL’ler Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finalinde yarışacak.

[caption id="attachment_4501" align="alignnone" width="595"] Yarışmaya Katılan İHL Öğrencileri, Program Sonunda Ödüllendirildi[/caption] [caption id="attachment_4502" align="alignnone" width="595"] Bölge Birincisi Olan Öğrenciler 2 Haziran 2013'te Diyarbakır'da Türkiye Birinciliği İçin Kur'an Tilavet Edecek[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun