Hafızımız Türkiye İkincisi

Hafızımız Türkiye İkincisi

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Siirt’te yapıldı.

Yapılan yarışmada, Aliağa Şehit Bahattin Elden Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Aliağa  Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Bilal Özkabadayı’nın öğrencisi Ahmet Hac İbrahim Türkiye İkincisi oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini,  Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenme Süreçleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı İhsan Erkul’dan aldılar.

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı başta öğrencimiz Ahmet Hac İbrahim ile kıymetli hocası Hafız Bilal Özkabadayı  olmak üzere Aliağa  Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yönetimimizi, Hocalarımızı ve öğrencimizin ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun