Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Eğitim hayatına bu yılın başında başlayan Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu, ilk mezunlarını verdiği 4.sınıflar için mezuniyet programı gerçekleştirdi.

Kestanepazarı Hatay Eğitim Kampüsü B Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilen Mezuniyet Programı, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını Kestanepazarı 7 – 10 Yaş Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu Yöneticisi Tuğba Gül Cansever gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla söz alan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Sosyal Faaliyetler Koordinatörü Halil İbrahim Atakan, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyd Dayhan ve İzmir Karabağlar İlçe

Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu konuşmalarında; 63 öğrencimizin ödüllerini alarak mezun olduğu bu cemiyete desteklerini esirgemeyen, emeği ve katkısı bulunanlara çok teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Program; mezun olan öğrencilerimizin performans ortaya koyarak sundukları Bayrak Şiiri, Peygamberler Tarihi, Piyes, Esma-i Hüsna ve Peygamber Efendimizi anlatan orotoryo gösterileri devam etti, gösteriler sırasında misafirlerimiz duygu dolu anlar

yaşadı. Programın sonunda çocuklarımıza mezuniyet madalyaları hediye edildi ve hep birlikte

hatıra fotoğrafı çekildi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun