Türkiye’nin İncisi Kestanepazarı Başarılarını Taçlandırmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin İncisi Kestanepazarı Başarılarını Taçlandırmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin İncisi Kestanepazarı başarılarına bir yenisini daha ekledi.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Arası Genç Hatipler Hutbe Okuma yarışması Türkiye Finali İstanbul’da Ayasofya Camiinde yapıldı.

Yapılan yarışmada, İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğrencisi Etka Bekir Çelik Türkiye İkincisi oldu.   

Yarışmada öğrencimize; Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyd Dayhan, İzmir Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, İzmir Karabağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aytekin Gürbulak, İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ali Dadan ve Müdür Yardımcısı Ayhan Arslan, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşçı, İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’ndan hocalarımız ve idarecilerimiz eşlik ettiler.

Başkan Cüneyd Dayhan’dan Tebrik!

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan yapılan yarışmada başarılı olan öğrencimiz Etka Bekir Çelik ve öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen hocalarımızı ve öğrencimizin ailesini tebrik ederek başarılar diledi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun