Fidan Dergisi Yazarlarından Zeki Ünal Hocamıza Ziyaret

Fidan Dergisi Yazarlarından Zeki Ünal Hocamıza Ziyaret

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Fidan Dergisi Yazarı Zeki Ünal hocamıza, Kestanepazarı Eğitim Kurumları ve Fidan Dergisi adına gerçekleştirilen ziyarete; Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez, Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Necati Gürsöz, Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman ve Fidan Dergisi Muhabiri İshak Tekkaya katıldı.

[caption id="attachment_4305" align="alignnone" width="595"] Geçirdiği Rahatsızlık Nedeniyle Ameliyat Olan Fidan Dergisi Yazarlarından Zeki Ünal Evinde Ziyaret Edildi[/caption] [caption id="attachment_4304" align="alignleft" width="230"] Zeki Ünal[/caption]

Hocamızın sağlık durumu hakkında bilgi alınan ziyarette, Fidan Dergisi’nin Ramazan hazırlıkları hakkında kendilerine bilgi verildi. Önümüzdeki günlerde tekrar bir ameliyat olacak olan Zeki Ünal Hocamız, sağlık durumunun yazı yazmaya engel olmadığını belirterek, ramazan sayısında tekrar Fidan Dergisi okurlarıyla buluşacağını ifade etti.

Hocamıza Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor, dualarınızı bekliyoruz.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun