Her Ay Düzenlenen Veli Toplantılarımız Başarıyı Arttıracak

Her Ay Düzenlenen Veli Toplantılarımız Başarıyı Arttıracak

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu, her ay periyodik olarak düzenledikleri veli toplantılarıyla öğrencilerin başarılarını arttırmayı hedefliyor.

[caption id="attachment_4281" align="alignnone" width="595"] Kur'an Kursu Hafız Öğrenci Veli Toplantısı A Blok[/caption]

Öğrencilerin 2013 eğitim-öğretim yılı içerisinde aylık olarak performanslarını değerlendirmek ve başarıyı arttırmak için düzenlenen toplantılarda Kur’an kurslarımızda eğitim gören hafızlık öğrenci velileri ve Kur’an kursu yüzüne öğrenci velileriyle ayrı ayrı toplantılar yapılarak, velilerle birebir iletişim kuruluyor.

Yurt Yöneticisi Gazi Pehlivan; “Her ay yapılan toplantılarla, velilerimizle daha sıkı bir iletişim kuruyor. Onları gruplara ayırarak birebir görüşmeye çalışıyoruz. Bu sistemle öğrencilerimizin başarısını daha üst seviyelere çekeceğimizi düşünüyorum.” sözleriyle her ay düzenlenen toplantıların önemini vurguladı.

[caption id="attachment_4282" align="alignnone" width="595"] Kur'an Kursu Arapça Bölüm Öğrencileri Veli Toplantısı C Blok[/caption] [caption id="attachment_4283" align="alignright" width="200"] Gazi Pehlivan[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun