Diyanet Akıllı Telefonlara Özel, Ücretsiz Ramazan Uygulaması Sunuyor

Diyanet Akıllı Telefonlara Özel, Ücretsiz Ramazan Uygulaması Sunuyor

Diyanet İşleri Başkanlığı akıllı telefon kullanıcılarına yönelik ücretsiz Ramazan uygulaması hazırladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetimi ve İletişim Daire Başkanlığı’nca hazırlanan “Ramazan Uygulaması” ile tablet ve akıllı telefon kullanıcıları Ramazanla ilgili bilgilere kolayca ulaşabilecek. Kullanıcılar bu uygulamayla dünyadaki tüm şehirler için imsakiye, Ramazanla ilgili ayet ve hadisler, oruç, zekât ve fitre bilgileri, sıkça sorulan sorular, Ramazan hakkında genel dini bilgilerle yurtiçinde hatimle teravih kılınan camilere ulaşabiliyor. Uygulama, şu anda Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda ve Windows 8 tablet ve PC’ de kullanılırken, IOS işletim sistemi içinse pek yakında kullanılabilir hale gelecek. Ayrıca Dini Yayınlar Genel Müdürlüğünce hazırlanan Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Aile ve Diyanet Çocuk Dergisi IOS ve Android marketlerde yerini aldı. Uygulamaya “Diyanet Dergilik” adıyla ücretsiz erişilebiliyor. Uygulamalara www.diyanet.gov.tr/mobilhizmetler adresinden ulaşılabiliyor.

[caption id="attachment_5203" align="alignnone" width="595"] İnternet Erişimi Olan Mobil Cihazlar Ramazan Uygulaması Sayesinde Bir Çok Bilgiye Kolayca Ulaşabilecek[/caption] [caption id="attachment_5191" align="alignnone" width="595"] Uygulamada Ramazan İle İlgili Bilgilerin Yanı Sıra Diyanet Yayınlarına da Ücretsiz Erişilebiliyor[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun