İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Öğrencilerimize Tişört Hediye Etti

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Öğrencilerimize Tişört Hediye Etti

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğrencilerimizi ziyaret ederek spor malzemeleri hediye etti.

[caption id="attachment_5209" align="alignnone" width="595"] Diyanet İşleri Başkanlığı ile Yürüttüğü Çalışma Kapsamında İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Öğrencilerimize Tişört Hediye Etti[/caption]

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında Kur’an kursu öğrencileri sabah dini eğitim görürken öğleden sonra spor aktivitelerine katılıyor.

Kestanepazarı yönetici ve idarecilerinin projeye büyük desteği olduğunu ifade eden Kaplan “Bu sayede sadece Kestanepazarı’nda 1250 kursiyere ulaşıldı. Biz de İl Müdürlüğü olarak Antrenör ve malzeme desteğinde bulunduk. Kendilerine, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Diyanet’in toplam kursiyer kayıtlarında çok ciddi bir artış var. 4301 öğrencimiz 20 branşta gönüllerinin dilediği sporu en uygun koşullarda ve uzman antrenörler eşliğinde devam ettirmektedirler. Bu sayıyı daha da artırarak ‘İzmir de spor yapmayan genç ve çocuk kalmayacak’ sloganını güdüyoruz ve herkesi spor yapmaya davet ediyoruz” diyerek protokolün büyük ilgi gördüğünü ve çeşitli spor branşlarına ilginin arttığını belirtti.

[caption id="attachment_5210" align="alignnone" width="595"] Kur'an Kursu Öğrencilerimiz Aldıkları Hediyeleri Hemen Deneyerek Tişörtleriyle Poz Verdi[/caption] [caption id="attachment_5208" align="alignnone" width="595"] İ. Cengiz Aslan ve Mustafa Yıldırım, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a (sağ resimde) Kestanepazarı Hizmetlerini Anlattı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun