Karabağlar Din Görevlileri Teşekkür Toplantısında Bir Araya Geldi

Karabağlar Din Görevlileri Teşekkür Toplantısında Bir Araya Geldi

Karabağlar Müftülüğü din görevlileri, Kestanepazarı teşekkür yemeği ve tanışma toplantısında buluştu.

[caption id="attachment_5140" align="alignnone" width="595"] Soldan: İ. Cengiz Aslan, Abdulcebbar Altun, İbrahim Koç[/caption]

Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun ve müftülük personellerinin, kurumlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı düzenlenen teşekkür yemeğinde, Kestanepazarı’nın müftülük ile birlikte organize ettiği halka yönelik faaliyetler değerlendirildi. Katılımcıların sözlü ve yazılı olarak görüşlerini ifade ettikleri toplantıda Kestanepazarı’nın gerçekleştirdiği faaliyetler, eğitim-öğretim gibi birçok konu değerlendirildi.

Buluşmada Ramazan ayı irşat çalışmalarıyla ilgili konular da müzakere edilerek Kestanepazarı’nın kurumsal hassasiyetleri din görevlilerine anlatıldı.

Toplantıda din görevlileri, Kestanepazarı ve hizmetleriyle ilgili fikir ve tekliflerini de yazılı olarak yöneticileri iletti. Kurum yetkilileri, yapılan görüşmelerinin verimli geçtiğini ve sunulan fikirlerin değerlendirileceğini bildirdi.

[caption id="attachment_5141" align="alignnone" width="595"] Karabağlar Müftülüğü Din Görevlileriyle Yemekli Teşekkür Toplantımızda Bir Araya Geldik[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun