DİB Bu Sene Kutsal Topraklardan Türkiye’ye Yayın Yapıyor

DİB Bu Sene Kutsal Topraklardan Türkiye’ye Yayın Yapıyor

Kutsal topraklarda bu yıl ilk kez “yerel basın ve internet medyası” hizmet verecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu kapsamında, kutsal topraklarda yaşanan Hac heyecanını Türkiye’ye aktarabilmek üzere bölgede görev yapacak basın mensuplarına bu yıl ilk kez internet medyası, FM radyo ve yerel basın temsilcileri de eklendi. 2012 Yılı Hac Organizasyonu için oluşturulan basın merkezinde, ulusal ve yerel basın, internet medyası ve ulusal radyoları temsil eden 36 basın mensubu görev yapacak.

Hac Heyecanını Canlı Yayından İzleyebileceğiz

DİB Basın Merkezi bünyesinde oluşturulan canlı yayın ekibi, donanımlı canlı yayın aracı ile kutsal topraklarda görev yapacak basın mensuplarına 15 gün boyunca canlı yayın imkânı sunacak. Bu sayede basın mensupları ana haber bültenlerine bağlantı kurabilecek. Ayrıca, arife günü Arafat’taki vakfe duası canlı olarak ekranlara yansıyacak.

Basın Merkezinden Uluslararası Basın Mensupları da Yararlanabilecek

Bu yıl ayrıca Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği ile gerçekleştirilen koordinasyon sayesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Merkezi, uluslararası basın mensuplarının da istifadesine sunulacak.

[caption id="attachment_3551" align="alignnone" width="595"] DİB Kutsal Toprakları Canlı Yayın İle Evlerimize Getirecek[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun