Emin Üzüm, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Koçatepe ve Belediye Başkanlığını Ziyaret Etti

Emin Üzüm, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Koçatepe ve Belediye Başkanlığını Ziyaret Etti

Kahramanmaraş temsilcimiz Emin Üzüm, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Koçatepe ve Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı’yı ziyaret etti. Üzüm ziyaretlerinde, Kestanepazarı hizmetleri ve yeni başarıları hakkında bilgiler verdi.

[caption id="attachment_3541" align="alignnone" width="595"] Kahramanmaraş Valisi Şükrü Koçatepe Ziyareti[/caption]

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Koçatepe Başarı Dileklerinde Bulundu

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Koçatepe’yi makamında ziyaret eden Üzüm, Koçatepe’ye Kestanepazarı yöneticileri, öğrencilerin başarıları ve eğitim hizmetlerini anlattı. Kestanepazarı’nda himaye edilen öğrencilerin her türlü gereksinimleri ve ihtiyaçlarının öğrencilerden hiçbir ücret alınmadan, yardımseverler tarafından karşılandığını belirten Üzüm, Kestanepazarı’nın düzenlenen yarışmalarda her yıl il ve bölge birinciliklerinin yanı sıra Türkiye finallerine katılarak dereceler elde ettiğini söyledi. Üzüm; 2012 yılı İHL’ler arası Kur’an’ı Güzel Okuma yarışması Türkiye 1. Harun Gün ve İHL’ler Arası Ezanı Güzel Okuma yarışması 3.’sü Ozan Şen hakkında Koçatepe’yi bilgilendirdi. Koçatepe ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, Kestanepazarı’nın çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı Çalışmalarımızı Takdirle Karşıladı

Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı’yı makamında ziyaret eden Üzüm; “Kestanepazarı Türkiye’de bir markadır. Yarım asra yaklaşık, İzmir’de Kur’an ve hafızlık eğitimi veren kurumlarımız günümüzde 600 öğrenciye ücretsiz hizmet vermektedir. İki Kur’an kursu ve bir lise yurdu olmak üzere hizmetlerimize devam etmekteyiz. Kurumlarımızın tek amacı ülkesini seven ülkesine hizmet etmek isteyen ve Kur’an’a bağlı olan nesiller yetiştirmektir.” sözleriyle Kur’an hizmetinin önemine değindi. Kabakçı ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Kestanepazarı’nın çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

[caption id="attachment_3540" align="alignnone" width="595"] Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı Ziyareti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun