Aydın’da Bulunan Kestanepazarı Mezunları Bir Araya Geldi

Aydın’da Bulunan Kestanepazarı Mezunları Bir Araya Geldi

Aydın’da bulunan Kestanepazarı mezunlarımız, düzenlenen mezunlar toplantısında bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Aydın İHL’de yapılan toplantıya Kestanepazarı’nı temsilen; Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman ve Ar-Ge Müdürü Celil Deniz katıldı ve hizmetler hakkında mezunları bilgilendirdi.

Mezunlarımız hizmetlerden memnun olduklarını ve kendilerinin de aktif şekilde hizmetlerde yer almaları gerektiklerini şu cümlelerle ifade etti:

[caption id="attachment_1866" align="alignnone" width="595" caption="Aydında Bulunan Mezunlarımız Bir Araya Gelerek Kestanepazarı'nı Konuştu"][/caption]

Mehmet Günday: “Beni yokluk zamanlarımda bağrına basan Kestanepazarı’na karşı vazifelerimi eksik yaptığım düşüncesi eziyor. Benim aldığım maaşta Kestenepazarı’nın da hakkı olduğunu düşünüyorum. Bugün burada nasıl katkımız olur? Nasıl vefa borcumuzu öderiz, bunu tartışalım.”

Mezunlarımızdan Yakup Yüksel, mezunların Kestanepazarı’na katkı yapmaya ve hizmetlerin genişlemesi için gayrete hazır olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan Kestanepazarı heyeti mezunların hizmetlere istekli görüntüleri karşısında memnun oldu. Mustafa Yaman; Bu toplantıların mezunların istekleriyle gerçekleştiği ve tüm mezunların aralarında temsilci seçerek, ayda en az bir defa sürekli olarak toplanması ve temsilciliklerin de merkezle irtibat halinde olarak hizmetlere katkı sağlaya bileceği bildirildi.     İ. Cengiz Aslan ise mezunlardan, Kestanepazarı’na gönderecekleri öğrencileri iyi belirlemesi, esnaflarla ilgili çalışmalara başlamaları ve DİB hizmetlerini yakından takip etmelerini istedi. [caption id="attachment_1865" align="alignnone" width="595" caption="Toplantıda Mezunlarımız, Kestanepazarı'na Nasıl Katkı Sağlayabiliriz? Hizmet Halkamızı Nasıl Genişletiriz? Konularını Konuşarak, Çözüm İçin Projeler Üretme Kararı Aldı"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun