Akşemsettin İHO Öğretmenleri, Kurumumuzu Ziyaret Etti

Akşemsettin İHO Öğretmenleri, Kurumumuzu Ziyaret Etti

Kestanepazarı, yeni öğrencileriyle başladığı 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, öğrencilerimizin devam ettiği okullarla koordineli çalışmalar yapmayı sürdürüyor.

İzmir Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’nun idarecileri ve öğretmenleri, öğrencilerin kaldığı yurtları görmek ve idarecilerle tanışmak amacıyla kurumumuza bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin okullarında görev yapan 17 öğretmenin katıldığı yemekli toplantıda öğrencilerin ders durumları ve eğitim-öğretim imkânlarının koordineli bir şekilde daha üst düzeylere çıkarılması için istişareler yapıldı.

Akşemsettin İHO eğitimcileri, yurt binamızı da gezerek öğrencilerinin kaldığı ve ders çalıştığı yerleri yakından görme imkânı buldu.

Ziyaret sonunda eğitimciler, öğrencilerin, eğitim kurumları için ortak payda olduğuna vurgu yaparak, okul ile yurt iletişiminin, istişarelerle devam ederek öğrenci başarısını artıracağını vurguladılar.

Öğrencilerin yurttaki ortamlarını beğeniyle karşılayan öğretmenler, nezih imkânları sağlayan yardımseverler başta olmak üzere, eğitimciler, yöneticiler, idareciler ve çalışanlara teşekkür ettiler.

[caption id="attachment_5540" align="alignnone" width="595"] Ziyarette Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Eğitimcileri Öğrencilerinin Barınma ve Çalışma Ortamlarını Daha Yakından Görme Fırsatı Buldu[/caption] [caption id="attachment_5539" align="alignnone" width="595"] Ortaokul Öğrencilerimizin Eğitim Gördüğü, Akşemsettin İHO Öğretmenleriyle Bir Araya Geldik[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun