Doğayla İç İçe Bir Yürüyüş Gerçekleştirdik

Doğayla İç İçe Bir Yürüyüş Gerçekleştirdik

Farkındalıkları geliştirmek ve doğayı yakından tanımak, doğada spor yapmak gibi amaçlarla gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri, bu yıl da sürüyor.

İlki, 14 öğrenci, 2 yönetici, 1 rehberle, Dede Dağı-Tırazlı Köyü arasındaki alanda gerçekleştirilen trekking (doğada, bir noktadan diğer bir noktaya varma amacıyla yapılan, genelde hafif tempolu sportif yürüyüş) için hafif bir parkur seçildi. Sabah 9 buçuk gibi başlayan trekking, keyifli bir yürüyüş sonrası, akşamüzeri 3 buçuk sularında sona erdi.

Doruk Dağcılık’tan Mustafa Toyal’ın rehberliğiyle gerçekleştirilen yürüyüşün organizasyonunu Kestanepazarı Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz; Yürüyüş Sorumluluğunu Yaygın Eğitim Sorumlusu İlyas Altunkaya üstlendi.

[caption id="attachment_5523" align="alignnone" width="595"] Öğrencilerimizle Doğa Yürüyüşü Yaparak Şehrin Stresinden Uzaklaştık[/caption] [caption id="attachment_5524" align="alignnone" width="595"] Trekking, Doruk Dağcılık Rehberlerinden Mustafa Toyal Eşliğinde Gerçekleşti[/caption] [caption id="attachment_5525" align="alignnone" width="595"] Yürüyüş Dede Dağı-Trazlı Köyü Arasındaki Parkurda Yapıldı[/caption] [caption id="attachment_5526" align="alignnone" width="595"]  Sabah 9.30'da Başlayan Trekking, Saat 15.30 Sularında Son Buldu[/caption] [caption id="attachment_5527" align="alignnone" width="595"] Doğa Yürüyüşünü Organize Eden İdarecilerimizden Nurkan Boz ve İlyas Altunkaya Trekking Ekibini Yalnız Bırakmadı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun