Eğitimcilerimiz Öğretmenler Günü Sevincini Yaşadı

Eğitimcilerimiz Öğretmenler Günü Sevincini Yaşadı

Kestanepazarı eğitimcileri, İzmir Hasan Sağlam Öğretmenevi’nde düzenlenen programla öğretmenler günü sevincini yaşadı.

Öğle yemeği ve günün öneminden bahseden konuşmalarla geçen organizasyona Konak Müftüsü Zeki Aksoy, Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Kestanepazarı Derneği II. Başkanı Necmi Güngörmez, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım, Kur’an kursları ve lise yurdu hocalarımız katıldı.

[caption id="attachment_5571" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Eğitimcileri Öğretmenler Günü'nde Bir Araya Geldi  [/caption]

Konuşmalarda Eğitimde Gönüllülüğe Değinildi

Konak Müftüsü Zeki Aksoy, özel günlerde bir araya gelmenin önemini vurguladı. “Yemek her zaman yenir, insan aç kalmaz ama bugün burada birlik olarak bu günü birlikte geçirmemiz, hizmetleri de daha ileri noktaya taşımamıza vesile olacaktır” diyerek günün anlam ve önemine değindi.

Fidan Eğitim Kurumları Başkanı M. Necati Gürsöz, Programda kısa bir konuşma yaparak “68 yıldır eğitim sahasında olan Kestanepazarı’nın başarılarında eğitimcilerin payı çok büyüktür.” diyerek programa katılan tüm hocalara teşekkürlerini iletti.

Kestanepazarı Derneği II. Başkanı Necmi Güngörmez konuşmasında, Kestanepazarı’nı ülkemize kazandıran başta Hacı Salih Tanrıbuyruğu Hoca Efendi olmak üzere vefat eden tüm eğitimcilerimiz ve yöneticilerimize şükranlarını sunarak; “Ben hala ilkokul öğretmenimi hatırlar ve sevgiyle yâd ederim. Yaptığınız meslek o kadar kutsal ki hepiniz eli öpülecek insanlarsınız. Hayatta eli öpülecek insan olmaktan daha büyük ne olabilir ki” diyerek hocaları tebrik etti.  

[caption id="attachment_5574" align="alignnone" width="595"] Hocalarımız Programdan Duydukları Memnuniyeti Teşekkürlerle Dile Getirdi[/caption]

Hocalarımız Duygu ve Düşüncelerini Paylaştı

Programın sonlarında eğitimcilerimizden İbrahim Eker, Mustafa Tipi, Halil Taşcı, Seyhan Uğurlu ve Zübeyir Kuyubaşı söz alarak programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Eğitimcilerimiz, mesleklerinin zorlu fakat sevgi dolu bir iş olduğundan bahsederek insanın ahiretini imar etmenin verdiği mutluluğa değindi. Söz alan hocalarımız dernek yönetimine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Program sonunda hocalarımıza günün hatırası olarak çiçek hediye edildi.

[caption id="attachment_5573" align="alignnone" width="595"] Soldan: İ. Cengiz Aslan, Mustafa Yıldırım, Mustafa Yaman, Necati Gürsöz, Zeki Aksoy[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun