Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Kabri Başında Dualarla Anıldı

Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Kabri Başında Dualarla Anıldı

Kurucularımızdan, ilk hocamız Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu, vefatının 28. yıldönümünde Karşıyaka Soğukkuyu Mezarlığındaki kabri başında dualarla anıldı.

[caption id="attachment_6162" align="alignnone" width="595"]aa Kurucularımızdan, İlk Hocamız Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Vefatının 28. Yıl Dönümünde Kabri Başında Dualarla Anıldı[/caption]

Öğle namazı öncesi Karşıyaka Soğukkuyu Kabristan Camii’nde Kur’an tilavetiyle başlayan program Tanrıbuyruğu Hocaefendi’nin kabri başında; Kestanepazarı Kur’an kurslarında okunan hatimlerin duasıyla devam etti.

Anma programına Kestanepazarı camiası, hocanın talebeleri ve sevenlerinin yanı sıra hocamızın oğlu Fahrettin Tanrıbuyruğu, torunları İsmail Hakkı Tanrıbuyruğu ve Tevfik Tanrıbuyruğu da katıldı.

Program merhumun talebelerinden Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez’in duasıyla sona erdi.

Program sonunda katılımcılara, Tanrıbuyruğu Hoca’nın yakınları tarafından lokma ikram edildi.

[caption id="attachment_6161" align="alignnone" width="595"]aa Merhumun Anma Programına Aile Fertleri, Talebeleri, Sevenleri ve Kestanepazarı Camiası Katıldı[/caption] aa

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun